Termeni si conditii

Bine ati venit pe blogul Sergal's quilling art !


Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui blog prezentate mai jos.

Accesul/vizitarea acestui blog de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
 Sergal's quilling art, in calitate de autor/proprietar/administrator al blogului www.lacramioaraquilling.blogspot.com isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui blog, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Sergal's quilling art este autorul Blog-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, si altele sunt proprietatea   Sergal's quilling art .

Sergal's quilling art va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Blog -ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea Sergal's quilling art . Aceasta licenta nu include:
revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
download-ulsau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.
Sergal's quilling art va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Blog-lui atata vreme cat acest link nu descrie Sergal's quilling art sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare.
Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii Sergal's quilling art fara acordul prealabil scris al autorului Blog-ului.
Continutul Sergal's quilling art , integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Blogului.
Sergal's quilling art nu garanteaza ca Blog-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise  sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Blog-ul pe riscul propriu, Sergal's quilling art fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Blogu-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Blog..
Pentru a plasa o comanda, veti accesa sectiunea Formular de comanda unde veti completa formularul prezentat.
 Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui blog si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, vor fi pedepsite conform legii.

 Utilizatorii Blog-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la produsele oferite de noi, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Sergal's quilling art sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Sergal's quilling art isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.
Sergal's quilling art vinde produse inclusiv minorilor. Sergal's quilling art poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati acest Blog o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal
Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Blog.

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la adresa din Sectiunea Contact a Blog-ulul. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu