Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Sergal's quilling art in calitate de autor/proprietar/administrator al Blog-ului  www.lacramioaraquilling.blogspot.com respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest Blog, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate.
Accesul/vizitarea acestui Blog de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
Sergal's quilling art isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul Blog-ului   www.lacramioaraquilling.blogspot.com, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Blogul  www.lacramioaraquilling.blogspot.com/ , va fi denumit generic Blog in cele ce urmeaza.

Definitii:
1. date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
2. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
3. stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
4. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
5. operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
6. tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
7. date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
8. date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
9. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.


 Sergal's quilling art poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Formularul de Comanda prezentat pe Blogul www.lacramioaraquilling.blogspot.com cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.
Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
Pentru a livra servicii precum produse recent adugate, oferte speciale, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale Blog-ului.
Sergal's quilling art colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Blog-ului, inclusiv adresa IP de la care Blog-ul este vizitat. Sergal's quilling art poate folosi in cadrul Blog-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
-Pentru a imbunatati securitatea accesului.
-Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.
 -In diferite sectiuni din Blog se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email / plasarea unei comenzi Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou/ sa plasati o comanda. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip “business contact” iar Sergal's quilling art le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.
Sergal's quilling art poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:
(a) conformarea la rigorile legii;
(b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Sergal's quilling art si al Blog-ului;
(c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale, utilizatorilor de produse, sau a persoanelor publice.
Folosim datele cu caracter personal colectate pe Blog in urmatoarele scopuri:
-expediereai produselor comandate de catre dumneavoastra;
-livrarea acestora;
-receptia rambursului;
-obtinerea unui feedback.


Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Sergal's quilling art si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si conditii de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Blog.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la adresa din Formularul de Contact.

Politica de confidentialitate pentru magazin:

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Sergal's quilling art (sergalquilling.shopmania.biz).

 Prin completarea formularului de inregistrare de pe Sergal's quilling art (sergalquilling.shopmania.biz), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Sergal's quilling art (sergalquilling.shopmania.biz) in urmatoarele scopuri:
Stabilirea contactului cu clientii;
Prelucrarea comenzilor;
Participarea la concursuri, promotii;
Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Sergal's quilling art (sergalquilling.shopmania.biz) si a tertilor cu care Sergal's quilling art (sergalquilling.shopmania.biz) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
 Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Sergal's quilling art (sergalquilling.shopmania.biz), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

 Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Sergal's quilling art (sergalquilling.shopmania.biz) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

 Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu